27 januari 2016

Buffetten

Diverse keuze aan buffetten in Overijssel voor elk seizoen!

Indien uw gezelschap groter dan 20 personen is, raden wij u onze buffetten aan. Vergeet vooral niet om zelf ook van het feest te genieten en bestel buffetten in Overijssel bij Partyservice Salland! Laat uzelf verassen met onze uitgebreide keuze aan overheerlijke warm koud buffetten en stamppotbuffetten. 

Koud warm buffet

Wat is er in groepsverband nou geschikter om te eten dan een koud warm buffet? Partyservice Salland biedt een ruime keuze aan koud-warm buffetten met onder andere ons populaire Sallandshoeve buffet, maar ook voor diverse andere buffetten kunt u bij ons terecht. Mocht u andere specifieke wensen hebben, dan geldt dat in overleg alles mogelijk is.

Stamppotbuffet

Denkt u bij stamppotten aan boerenkool, zuurkool en andijvie? Bij Partyservice Salland bieden wij naast deze nog veel meer stamppotbuffetten. Naast eerder genoemde winterstamppotten heeft u bij ons zelfs keuze uit zomerstamppotten als rucola en spinazie. Mocht ons aanbied niet volledig nar wens zijn, dan is in overleg ook aanpassing mogelijk. 

Was dit toch niet wat u zocht?

Klik dan hier voor:

Buffetten

Partyservice Salland is hét adres voor de verzorging van feesten en partijen. Van het verzorgen van buffetten, hapjes en barbecues tot de levering van spelverhuur en het aankleden van uw feest:

Partyservice Salland verzorgt uw feest tot in de puntjes!