20 juli 2015

Hapjes

Profiteer optimaal van onze overheerlijke hapjes!

Bespaar u de moeite om hapjes te maken en bestel uw happerijen bij ons! Wij beschikken over zowel hapjes buffetten als losse hapjes en dat voor de voordeligste prijzen! Naast een tapas buffet hebben we ook een Sallands pakket, die is onderverdeeld in een normaal en een luxe pakket. Deze pakketten bevatten zowel warme als koude happerijen en bieden voor ieder wat wils. De losse hapjes zijn onderverdeeld in basic en trendy hapjes, die te bestellen zijn vanaf 50 stuks. Profiteer van de bijkomende lage prijs, die afhankelijk is van het aantal personen.

Hapjes buffetten

Indien uw gezelschap groter is dan 20 personen, raden wij u onze hapjes buffetten aan. Verwen uzelf eens en bestel uw happerij pakketten bij Partyservice Salland. In onze pakketten zijn zowel warme als koude happerijen inbegrepen. Met ons Sallands pakket luxe, Sallands pakket normaal en tapas buffet beschikken wij over een zeer ruime keuze aan hapjes buffetten. De buffetten bevatten voornamelijk vis-, vlees- en groentes. Al met al voor ieder wat wils. 

Losse hapjes

Ook de losse hapjes zijn het meest geschikt als het om 20 of meer personen gaat. Bespaar u de stress door het hapjes moeten maken vlak voor een feest en sla uw slag bij Partyservice Salland. Hierbij kunt u 5 soorten happerijen kiezen uit ons ruime assortiment. 

Was dit toch niet wat u zocht?

Klik dan hier voor:

Hapjes

Partyservice Salland is hét adres voor de verzorging van feesten en partijen. Naast het verzorgen van buffetten, hapjes en barbecues, leveren wij ook spelverhuur en dragen zorg voor de aankleding van uw feest:

Partyservice Salland verzorgt uw feest tot in de puntjes!