5 oktober 2016

Catering

Catering in Salland?

Bent u voor uw feest opzoek naar een goed verzorgde catering in Salland? Partyservice Salland beschikt met de ruimste keuze aan heerlijke buffetten, hapjes en barbecues over een complete catering in Salland. 

Buffetten- Catering in Salland

hapjes-1

 Catering Salland - Barbecues 

Buffetten

Partyservice Salland beschikt met diverse koud-warm buffetten en stamppotbuffetten over de ruimste keuze aan heerlijke buffetten. Hierbij beschikken wij naast de standaard buffetten ook over ons eigen populaire Sallandse eetkamer buffet. Daarnaast kunt u bij ons niet alleen terecht voor de bekende winterstamppotten, maar bieden u ook een ruim aanbod aan overheerlijke zomerstamppotten.

Hapjes

Geniet ook zelf optimaal van uw feest en laat uw hapjes verzorgen door de volledige en uitgebreide cateringservice van Partyservice Salland. Wij bezorgen de ruimte keuze aan lekkere hapjes door heel Salland en Overijssel! U kunt niet alleen bij Partyservice Salland terecht voor hapjes buffetten, maar het is ook mogelijk om losse hapjes door ons te laten verzorgen.

Barbecues

Wilt u optimaal en onbezorgd genieten van uw barbecue in Overijssel of Salland? Partyservice Salland vervult uw barbecue volledig naar wens met de ruimste keuze aan barbecuepakketten en laat hierbij de keuze van verzorging aan uzelf!  Bij ons is het tevens mogelijk om uw feest uit te breiden met onze activiteiten, sta-tafels, tenten etc.


Bezorging

Wij bezorgen onder andere in: Raalte, Heeten, Nieuw-Heeten, Haarle, Wesepe, Lettele, Heino, Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Lemelerveld, Holten, Deventer, Zwolle en elders in Salland of Overijssel.